دامین و هاست چیست؟

 

 

دامین چیست؟

 

Domain یا دامنه نام منحصر به فردی است برای شناسایی یک وب سایت در دنیای مجازی . در واقع Domain همان نام وب سایت شما است.


دامین‌ها از دو بخش تشکیل شده‌اند، Name و tld . در مثال بالا دامین سماگرافsamagraph نام دامنه و .comکه در انتهای دامین قرار دارد tld است. (به tld پسوند دامنه نیز گفته می‌شود)


برخی پسوندهای متداول عبارت اند: ... , com , net , org , ir


برای ثبت دامین می‌بایست از طریق شرکت‌هایی که خدمات ثبت دامین ارائه می‌دهند اقدام کنید و به این نکته توجه داشته باشید که دامنه‌ها نیز مانند هاست تاریخ انقضا دارند! بدین معنی که صاحب دامنه می‌بایست دامنه را در بازه زمانی مشخص (1 سال، 5 سال، ...) تمدید کند.

 

 

هاست چیست؟


Host به فضایی گفته می‌شود که داده‌ها و کدهای وب ‌سایت بر روی آن قرار می‌گیرند و امکاناتی از قبیل دسترسی به دیتابیس، ارسال و دریافت ایمیل، اجرای کدها و ... را فراهم میکند. مشتری با توجه به فضایی که برای محتوای سایت نیاز دارد فضای سایت یا هاست را خریداری می کند.


در واقع فضا و اطلاعات سايت شما بايد بر روی يكی از كامپيوترهای ميزبان که 24 ساعت متصل به اينترنت است قرار گيرد تا ديگران بتوانند در هر لحظه از شبانه روز به آن دسترسي داشته باشند. در حقيقت ميزبان يا هاست ، تمام يا بخشي كوچك از فضاي يك كامپيوتر هميشه متصل به اينترنت است كه به مرورگرها اين امكان را مي‌دهد كه با تايپ دامنه شما در بخش مرورگر خود ، بتوانند به صفحات وب سايت شما دسترسي پيدا كنند و يا برنامه اي خاص را براي ايجاد آن صفحات اجرا كنند.

 

فضای هاست داراي يك آدرس اينترنتي منحصر بفرد بنام IP ، يك حوزه منحصــر بفرد و يك نام منحصـر بفــرد كه كامپيوتر شما را در شبكه مي شناساند ، مي باشد . بعبارت ديگر ، ميزباني يك سايت عبارتست از فراهم نمودن محلي مناسب بعنوان پايگاه اصلي براي ارسال و دريافت اطلاعات از طريق اينترنت که در اصطلاح فني به آن Web Hosting گفته می شوند.

 

 

 


 

 


لیست آخرین مقالات سایت
18 دی 1391
:: هدف هکرها در سال 2013 چیست؟ ادامه ...
27 آذر 1391
:: بهترین شغل دنیای آی.تی در سال ۲۰۱۳ ادامه ...
27 آذر 1391
:: به زودی جستجو در اينترنت ۱۰۰ برابر سريعتر می‌شود. ادامه ...
8 آذر 1391
:: دامین و هاست چیست؟ ادامه ...
8 آذر 1391
:: چرا از CMS استفاده می کنیم؟ ادامه ...
28 آبان 1391
:: امکانات جدید در جیمیل کار با جیمیل را راحت‌تر کرد. ادامه ...
28 آبان 1391
:: نگاهی به نسخه دهم مرورگر Internet Explorer ادامه ...
28 آبان 1391
:: مدیریت در مرز ایمیل و هرزنامه! ادامه ...
28 آبان 1391
:: توضیحات مختصری در مورد windows 8 ادامه ...
28 آبان 1391
:: از مرورگر های قدیمی استفاده نکنید! ادامه ...
28 آبان 1391
:: المپیک فناورانه متعلق به همه است. ادامه ...
27 آبان 1391
:: HTML چیست؟ ادامه ...
22 آبان 1391
:: آیا ظرفیت اینترنت تمام می شود؟ ادامه ...
22 آبان 1391
:: CSS چیست؟ ادامه ...
21 آبان 1391
:: SEO چیست؟ ادامه ...

آخرین زمان به روز رسانی:
8 آذر 1391
نرم افزار مدیرت وب سایت از پیچیدگیهای خاصی برخوردار می باشد که باعث شده است اکثر شرکت های فعال در زمینه طراحی و تولید وب سایت سراغ نرم افزار های رایگان و کد باز (Open Source) بروند. سماگراف مفتخر است نرم افزار مدیریت محتوای اختصاصی خود را که از قسمت های و امکانات متنوع بسته به نیاز کاربران می باشد را تولید و گسترش دهد.
به روند اجرای پروژه هایتان نظم دهید, اولویت بندی کنید, قسمت های مختلف را کنترل کنید, به کارفرما اجازه دهید روند پروژه را مشاهده کند, در هر زمان گزارش بگیرد و و آن را منتشر کنید. این امکانات به همراه قسمت های مختلف دیگر از قسمت های نرم افزار کنترل پروژه سماگراف می باشد. لازم به توضیح است جهت مشاغل گوناگون, نرم افزار انعطاف پذیر می باشد.
نرم افزار پی گیری و فروش سماگراف این امکان را به تیم فروش شرکت می دهد که اطلاعات انبوهی از مشتریان را در سیتم وارد نمایند و در مراحل مختلف فروش سوابق مشتری را نگه دارند.
نرم افزار حسابداری متمرکز سما گراف که دارای بخش های مختلف خزانه داری, انبار داری, حقوق و دستمزد و ... مناسب برای مشاغل کوچک و بزرگ می باشد. این نرم افزار قادر است در صورتی که وب سایت شما فروشگاه اینترنتی دارد به آن متصل شود و حسابداری شما را متمرکز نماید. همچنین امکان اتصال به نرم افزار پی گیری و فروش را نیز دارا می باشد.

سوالات متداول (وبسایت)

چگونه ایمیل ها را از سرور قدیمی به سرور جدید منتقل کنیم؟

ادامه

چگونه رمز عبور ایمیل را تغییر دهیم؟

ادامه

سوالات متداول (پیگیری و فروش)

آیا امکان ارجاع فایل بین کاربران وجود دارد؟

ادامه

آبا امکان گروه بندی و تعیین سرگروه برای کارشناسان فروش وجود دارد؟

ادامه

سوالات متداول (مدیریت پروژه)

آیا کارفرما می تواند از روند پروژه اطلاع داشته باشد؟

ادامه

آیا مدیر پروژه به پیام های سطح های پایین تر دسترسی دارد؟

ادامه

سوالات متداول (حسابداری)

گزارشات و خروجی های نرم افزار چگونه است؟

ادامه

از چه دیتابیسی استفاده شده است؟

ادامه